Hakkımızda

Hukuk & Danışmanlık

Hukuk büromuzun kuruluş tarihinden itibaren her koşulda adil yargılanmanın, eşitliğin ve tarafsızlığın vücut bulmasına katkı sağlamaktayız. Hukuk sisteminin 3 ayağından olan savunma makamı olarak, hukuk kurallarına ve mevzuatlara uzak vatandaşların, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve ilgili özel mevzuatlar çerçevesinde insan olmanın doğal sonucu olan ve doğumla elde edilen temel hak ve özgürlüklerinin eksiksiz şekilde temin edilmesi bilinciyle avukatlık mesleğinin icra edilmesini sağlıyoruz. Günümüz koşullarında hızla değişen hukuk kurallarının güncel takibini yaparak, lehe ve aleyhe değerlendirmesiyle kişinin en yararına olacak şekilde uygulanmasını tatbik ediyoruz.
Ceza yargılamalarında iddia ve karar makamları karşısında, hukuki gerçeklikleri ve maddi gerçeği en yalın şekliyle ortaya çıkarmak ve ilgili kurumların işlemlerini usuli çerçevede yerine getirmesinde müvekkillerimize destek olmaktayız. Usulüne uygun delillerle elde edilmiş ve hukuka aykırılık barındıran delil ayrımı ile hukuki süreci lehimize çevirme üzerine etkili bir savunma geliştirip kanuni ve usuli boşlukları lehe değerlendirme üzerine çaba sarf etmekteyiz.
Hukuk yargılamalarında “Usul Esastan Üstündür” prensibi ile hareket ederek haklı ve mağdur olduğu halde usuli olarak eksik ve bilgisizlikle yanlış tesis edilen işlemler sebebiyle hak mağduriyetlerinin yaşanmaması için vatandaşlarımıza yol göstererek, hukuki yolculuklarında kendilerine destek olmaktayız.
Bir gün herkesin bir avukata ihtiyacı olabileceği görüşüyle, vekalet ile temsil ettiğimiz her müvekkilin davasını sahiplenerek, özveriyle takip etmekteyiz.

AV.BETÜL ÖZKAN HAKKINDA
Lise ve Lisans eğitimini yüksek derece ile tamamlayan Av. Betül Özkan, Bursa Barosundaki staj ve akabindeki meslek yaşamı boyunca pek çok eğitime katılmış ve sertifikalar almıştır. Ceza Muhakemesi Hukuku, Ceza Muhakemelerinde Uzlaştırma, Ceza Hukuku, Adli Tıp ve Kadın Cinayetleri, Boşanma ve Aile Hukuku, Miras Hukuku, Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri, İş Hukuku, İş Kazası Davaları, Trafik Kazası, Maddi ve Manevi Zararlara İlişkin Tazminat Hukuku, Tıbbi Uygulama Hataları Sebebiyle Doğan Davalar, Olağan ve Olağan Üstü Kanun Yolları başta olmak üzere pek çok alanda eğitim ve sertifika almıştır. Yıllardır aktif olarak Ceza Yargılamalarında Sanık Müdafiliği, CMK uygulamaları, Boşanma ve Aile Hukuku uyuşmazlıklarında, Miras Hukuku ve İş Hukuku ve Tazminat Hukuku alanlarında davaları yoğun olarak takip etmektedir.

Arayın